Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A bűnüldözésban szükség van...

A bűnüldözésban szükség van valahol matematikusokra?

Figyelt kérdés
matematikusnak tanulok, szeretem is, de a bűnügy is nagyon nagyon vonz mint munka. ismerősöm kémikusnak míg egy másik anyagmérnöknek tanul, és mindketten azt mondták, lehet hogy bűnügyben fognak tudni elhelyezkedni, és engem is érdekel nekem is van esélyem, neten nem találtam semmit :(
2014. febr. 8. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:
ballisztika, de az fizika mondjuk
2014. febr. 8. 02:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán kifejezetten matematikusra nem annyira (kriminológiai kutatásokban el tudom képzelni), viszont a matek egy nagyon erős általános alapot ad, amivel bármit meg lehet tanulni, amihez logika kell. Lehet, hogy pl. be kell iratkoznod a Rendőrtisztire másoddiplomára. A nyomozói munkában mindig hasznos, ha van az embernek egy "tisztességes" munkája is. :-)

Esetleg orientálódhatsz a kódfejtéssel kapcsolatos dolgok felé, az biztos hasznos.

2014. febr. 8. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2014. febr. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!