Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol van olyan egészségügyi...

Hol van olyan egészségügyi kar, ahol mentőtisztnek lehet tanulni?

Figyelt kérdés

Hát hogy pontos legyek engem konkrétan egy fősuli érdekelne. Azt tudom, hogy a Debreceni egyetem egészségügyi karán van mentőtiszt képzés, de neten sok helyen az van kiírva, hogy ez Nyíregyházán van. És ez nekem olyan fura. A debreceni egyetem kara miért lenne más városban?

Meg ha van még máshol is mentőtiszt képzés, lécci írjatok már (Bp-n kívül)

2009. dec. 7. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Sok egyetemnek vagy fősulinak vagy kihelyezett kara, nem a debreceni az egyetlen. Egyébként kb az összes egészségtudományi karon van mentőtiszt képzés illetve rengeteg helyen okj-n is tanítják. Mivel csak budapestieket tudnék sorolni ezért, hogy hol arról nem tudlak tájékoztatni.
2009. dec. 7. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
A mentőtiszti képzést nem tanítják okj-s képzésben, csak főiskolán. 4 éves képzés és ahogy írtad a DE, de még a SE, és PE-n is van, dec. 15-én jelenik meg a felsőoktatási felvi tájékoztató, ott részletesen ki tudod majd keresni, hogy hol is van képzés. Lehet esti képzést is választani. Amit okj-n tanítanak az a mentőápolói és a kettő között óriási különbség van!!! www.felvi.hu dec. 15-től
2009. dec. 8. 10:07
 3/3 anonim válasza:
100%
A DE Eü. kara Nyíregyházán van. Oda jártam, csak más szakra. A mentőápoló és tiszt között ég és föld a különbség. Nappalin szerintem csak Nyíregyen van (de nem biztos) Dunántúlról is sokan jártak oda.
2009. dec. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!