Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy Számvitel 2 éves...

Pénzügy Számvitel 2 éves FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS vagy 2 éves Pénzügyi Számviteli Ügyintéző Emeltszintű OKJ képzés?

Figyelt kérdés
A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS nagyságrenddel több pénzbe, időbe kerülne számomra, kérdés többet is érne-e annyival?
2014. febr. 6. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A felsőoktatási szakképzéssel jobban jársz.

az OKJ-val nem találsz állást (mellesleg emelt szinten ilyesmi nincs)

De ha már annyira szeretnél pénzügy-számvitelt tanulni akkor BCE (Corvinus) vagy BGF- Pénzügy-számvitel 3,5 félév.

De diplomát kapsz és ez a két legjobb suli erre.

2014. dec. 20. 17:17
 2/5 anonim válasza:
nem tudom hogy aktuális-e még a kérdés, de az emelt szintű OKJ-s (mert igenis van ilyen,írd csak be google-ba),sokkaljobban megéri.önmagába is,meg ez után elmehetsz rögtön mérlegképesre is,amivel sokkal többre mész,ezen a területen (is) a diploma inkább hátrány mint előny.(ezt nekem tapasztalt szakmabeliek mondták)
2015. jan. 5. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Diplomával hamarabb kapsz állást és mellesleg utána bármilyen felsőoktatási intézményben tovább tanulhatsz...

az OKJ egy nagy nulla, mellesleg a mérlegképes könyvelő-i tanfolyam nehezebb mint a jogi egyetem.

2015. jan. 10. 00:29
 4/5 anonim válasza:

utolsó kommentelő, te

ezt saját tapasztalatból írod? te talán elvégezted mindkettőt??

nem hiszem,úgyh olyasmihez szolj hozzá amihez értesz is egy kicsit!

2015. jan. 13. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert te elvégezted mindkettőt, hogy tanácsokkal látod el a kérdezőt?

Kérdésre kérdéssel...

Mérlegképes könyvelő tanfolyamon jelentkezik 50 ember ebből, ha 5 levizsgázik sokat mondtam.

Jogi egyetem seggelésről, magolásról szól, semmi egyébről.

2015. jan. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!