Mi a véleményetek a Budapesti Gazdasági Főiskoláról? Főleg a Külkereskedelmi kar és a Pénzügy-számviteli kar érdekelne. Érdemes-e oda jelentkezni vagy akkor inkább egy vidéki egyetem?
Idén akarok felvételizni és most kell majd leadni a jelentkezési lapot, de nem vagyok túl biztos a választásomban, hogy hová is kéne menni. Fontos számomra, hogy könnyen el lehessen helyezkedni, egy értékes diplomával, ami jó fizetést biztosít (Úgy gondolom, hogy a szorgalmas tanulásnak a jó fizetés lesz a jutalma, a mai világban igen is számít mennyit fogok keresni)
Több egyetemen is gondolkozom, több szakkal:
1. Budapesti Corvinus Egyetem - Nemzetközi gazdálkodás
2. Budapesti Corvinus Egyetem - Pénzügy számvitel
3. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Nemzetközi gazdálkodás
4. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Műszaki menedzser
5. Budapesti Gazdasági Főiskola - vagy Külkereskedelmi kar és Nemzetközi gazdálkodás vagy Pénzügy-számvitel Kar és Pénzügy-számvitel
Igazából leginkább a Corvinusra szeretnék bejutni, de muszáj keresni valami utolsó tervet, ahová biztos, hogy felvesznek ha már minden kötél szakad, ezért gondolkozom a BGF-en, de nem tudom mennyit érnék vele. Érdemes-e oda egyáltalán jelentkezni vagy akkor inkább egy vidéki egyetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!