Gazdaságinformatika szak vélemények?
Hamarosan véget ér az egyetemi jelentkezési határidő, döntést kellene hoznom a kérdésben, eddig a gazdaságinformatika szakkal szemeztem a legtöbbet a Corvinuson. Mi a véleményetek általánosságban róla, mennyire piacképes, mi az a kezdő fizetés amit egy hasonló képesítéssel rendelkező egyén várhat? Az eddig hallottak és olvasottak alapján elég vegyes a megítélése, de nem tudom mennyire fedik le a valóságot, ezért olyanok válaszát várnám akik felsőoktatásban ezen a szakon végeztek.
Előre is köszönöm!
Továbbá az is érdekelne hogy matek és informatika terén mennyire nagyok az elvárások?
Matekkal különösebb gondom sosem volt, de nem készültem arra hogy olyan területen fogok továbbtanulni ahol nekem a későbbiekben szükségem lesz rá, ezért csak középszinten tanulom, illetve középszinten fogok érettségizni is.
Az informatika pedig igen közel áll hozzám, szintén nem volt gondom vele, de soha nem programoztam, ezért a nyaramat annak a tanulásával tölteném. A bekerüléssel több mint valószínű hogy nem lennének gondok, a bent maradás az ami inkább aggaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!