Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan bölcsészképző vagy...

Van olyan bölcsészképző vagy társadalomtudományos egyetemi szak, amelyre emelt töri érettségi mellett emelt magyarral könnyebb bekerülni, mint matekkal?

Figyelt kérdés

Utánanéztem, és arra bukkantam, hogy elméletileg szabad a pálya a két kombináció akármelyikével. Ez azt jelenti, ugyanannyi pont jár értük?

Tizedikes vagyok, még nem él kidolgozott jövőkép a fejemben, csupán az érdeklődésemmel vagyok tisztában. Úgy sejtem, a matek sokkal több lehetőséget nyit meg nehéz elhelyezkedés esetére, viszont nem tudom pontosan, mi mindenről kéne ezáltal lemondanom az eredeti céljaim közül. Jártas közületek valaki a témában? (Oké, magyar szakra nyilván nem vonatkozik a kérdés.)

2014. febr. 2. 21:04
 1/1 anonim válasza:
A legtöbb bölcsész vagy társadalomtudományos szakon elfogadják az emelt magyart is.
2015. jan. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!