Van olyan bölcsészképző vagy társadalomtudományos egyetemi szak, amelyre emelt töri érettségi mellett emelt magyarral könnyebb bekerülni, mint matekkal?
Figyelt kérdés
Utánanéztem, és arra bukkantam, hogy elméletileg szabad a pálya a két kombináció akármelyikével. Ez azt jelenti, ugyanannyi pont jár értük?
Tizedikes vagyok, még nem él kidolgozott jövőkép a fejemben, csupán az érdeklődésemmel vagyok tisztában. Úgy sejtem, a matek sokkal több lehetőséget nyit meg nehéz elhelyezkedés esetére, viszont nem tudom pontosan, mi mindenről kéne ezáltal lemondanom az eredeti céljaim közül. Jártas közületek valaki a témában? (Oké, magyar szakra nyilván nem vonatkozik a kérdés.)
2014. febr. 2. 21:04
1/1 anonim válasza:
A legtöbb bölcsész vagy társadalomtudományos szakon elfogadják az emelt magyart is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!