Felsőfokú 2 éves OKJ-s képzést ha abbahagyom vissza kell fizetnem a tandíjat?
Figyelt kérdés
2012-ben kezdtem a tanfolyamot és most februárban már nem szeretnék bejárni illetve vizsgázni se akarok belőle egyes okok miatt. Államilag támogatott képzésen vettem részt ugye a korom miatt. Vissza kell fizetni vagy ezt nem kell attól hogy nem fejezem be? Családi pótlék így ugyanugy jár?2014. jan. 31. 11:30
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem kell visszafizetned, de a csp addig jár amég nappali tagozaton végzed a sulit.
2/3 A kérdező kommentje:
hát nappali tagozaton végzem csak ugye nem fogok már bejárni, de ugye nem iratkozok ki, majd gondolom ki írnak idővel ha sok lesz a hiányzásom. Megvonja az állam a családit vagy nekem kell bejelentenem?
2014. jan. 31. 12:11
3/3 anonim válasza:
Megoldják ők is a csp-t mikor kirúgnak az intézményből a hiányzások miatt.
Nem kell visszafizetned semmit.
Azért gondold meg, több száz ezer forintnyi eddig elvégzett tanfolyamot, és ki tudja mennyi energiát készülsz a kukába dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!