Ha nem vesznek fel orvosira, akkor hova menjek?
Hülye kérdés. Fel fognak venni és én orvos akarok lenni. Jó, de meg lehet jelölni még két másik helyet és akkor mégis mi legyen az? Dietetikus, gyógyszerész, biológiatanár, biológus?
Nagyszerű, de ha most éppen arra teperek, hogy meglegyen a 440 pont minimum, akkor utána elég brutál lenne elmenni egy alig 240 pontos szakra.. Nincs valami átmenet? Na nem mintha akarnék máshova menni, de valamit jelölni kell, és teljes hülyeséget nem akarok. Valami, ahova legalább olyan 300-350 a ponthatár, biológia-kémia érettségi jó hozzá, érdekes, hasznos, jó álláslehetőségekkel. Elmennék én gyógyszerésznek meg vegyésznek is, ha nem zárnák be sorra a patikákat. Lehetnék tanár is, ha nem olyan lenne az oktatásügy helyzete mint manapság.. Nem egyszerű. Ötlet?
És a magyar egészségügy helyzete hogyhogy nem zavar? :)
Nem tudom, mit jelölj be, nem látok bele a vágyaidba. Azt tudom megmondani, hogy én mit jelöltem meg (ha ez segít). Első helyen ugye az orvosit. Utána vegyészmérnökit, pszichológiát, gyógyszerészetit, végül a vegyészetet. Én is jó sokat agyaltam a sorrenden, de mint végül kiderült, mindegy volt, mert végül felvettek az orvosira.
Még jelöld be a vidéki orvosegyetemeket is-
Valahova csak felvesznek
4 orvosi egyetem van az országban. Ez az egyik.
A másik meg az, hogy nem KELL másik szakot is megjelölni. Ha nem vesznek fel, következő évben megpróbálod újra. Ennyi.
Még bejelölheted a fogorvosit is az ált. orvosi mellett
Abból is több (vagyis négy) helyen van képzés
(az országban)
"én orvos akarok lenni."
Ha azt mondod nem áldoznál rá még egy évet, akkor nem is akarsz igazán orvos lenni:)
volt olyan, hogy nem a pote áok-n volt a legalacsonyabba a pont, én beadnám az összes vidékire a helyedben
szeged meg a legjobb egyetemi város szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!