Mi az, hogy felsőoktatási szakképzés?
Felsőoktatási szakképzésre lehet menni érettségi után, vagy először kell egy alapképzés.
Nem nagyon értek az ilyenhez. Mert követelménynek azt írja a felsőoktatási szakképzésnél, hogy bármelyik két érettségi vizsgatantárgy. Akkor elég az érettségi és nem kell semmilyen alapképzés? Vagy esetleg ez olyasmi mint egy OKJ?
Valaki magyarázza el légyszi, mert tényleg nem értem, hogy működik.
Kedves kérdező értem én, csak meg nem értem.
Ha már felsőoktatásban tanulsz, akkor a tanárok a 2 éves fsz alatt is ugyanúgy fognak számonkérni téged mint ha diplomás szakon lennél, tehát nem lesz könnyebb a dolog.
Amikor elvégzed sokkal kevesebbet ér..a választóvonal ott van hogy van e diplomád, szóval nem éri meg egy cseppet sem az ilyen képzés. Egyébként tényleg a te dolgod, hogy tanulsz e két évet olyasmiért amitől se jó fizetésed se j beosztásod, se előmeneteli lehetőséged nincs a munka világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!