Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy néz ki egy nap a Nemzeti...

Hogy néz ki egy nap a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 16:17
 1/7 reptoid ***** válasza:

Fél 6-kor ébresztő (elsősöknek még fixen, negyedéveseket fél 8 előtt már nem illik zargatni), utána reggeli torna, nyugi nem vészes egyáltalán. Aztán szemle, megnézik rendben vagy-e, fiúknál megborotválkoztak-e (a lányokét este :D). Reggeli, aztán kezdődnek az órák úgy, mint máshol. Délután van kimenő, elég rövidecske az elején, de ahogy haladsz előre, ez is bővül, a végén már egész éjszakára kimaradhatsz, elég ha reggelre visszaérsz.

Amióta össze lett vonva az NKE-be, azóta az elsősök tanulnak egy közös NKE-s modult, az mondjuk lehet kicsit megkavarja a rendet, azt nem ismerem. Egyébként annyi értelme van ennek, hogy biztosítsa az átjárást a civil szakok felé, így simán lehetsz mucsaröcsögén jegyző is, ha úgy alakul.

2014. jan. 26. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Első, te a Zrínyin végeztél?
2014. jan. 27. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Első: azt azért nem adják a semmire...
2014. jan. 28. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
http://www.youtube.com/watch?v=V2WFqm-zsOo Ilyen egy nap az NKE KTK-n (némi idealizálással)...
2014. jan. 28. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki pontozta le az előző választ?
2014. febr. 15. 13:02
 6/7 anonim válasza:

Szia! :)

KTK-ra járok,elsős vagyok:)

Van szerencsém,hogy az Orczy úti kollégiumban lakhatok,közel van a Feng Wei Kínai Gyorsbüfé :)

Egyébként én a szerdámat írom,le mivel ez volt a legnehezebb napom :)

8-tól volt németem,de nem mentem be mert nem volt katalógus

Aztán következett egy közgáz,amin szintén nem volt semmi :)

Utána volt előadások sorozata este negyed 9-ig ami em kötelező:)

Másnap csütörtökön gyógyuló nap volt este haza,mivel pénteken elvből nem járunk suliba :)

Gyere ide,itt 2 nap a suli egy héten :)

2016. jan. 6. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez komoly? :O Mi meg az RTK-n majd belegebedünk. :(
2016. jan. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!