Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 17 éves vagyok. Lehetőség van...

Elszivottcigaretta kérdése:

17 éves vagyok. Lehetőség van 18 előtt elkezdeni az OKJ-s pincér tanfolyamot már most, majd vizsgázni amint nagykorú lettem?

Figyelt kérdés
Anyukám mikor műkörömépítő tanfolyamra járt, ott volt egy fiatal lány aki 17 évesen kezdte el szintén és neki akkor és ott azt mondták nem probléma. Tudom, hogy "meg kell kérdezni telefonon" de hétvége lévén előbb szeretnék utánajárni itt is. Bunkó válaszadók kíméljenek. Köszönöm!
2014. jan. 25. 13:56
 1/1 anonim válasza:
Szerintem , ha ugy erzed ,hogy fel vagy erre keszulve es van idod erre is tanulni akkor minel elobb jobb ha megvan ,es hamarabb is elkezdhetsz abban a szakmaban praktizalnod :) ! Sok sikert !
2014. jan. 25. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!