Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakra menjek továbbtan...

Milyen szakra menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-es,igazából minden érdekel,kitűnő vagyok.Már kémiát nem tanulok,abból nem voltam egyébként jó,nem is szeretem.Biosz,matek,fizika érdekel a leginkább.Milyen szakot ajánlotok nekem?

2014. jan. 25. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg érdekelnek az ilyen szakok, akkor akár mehetsz pl fizika matek szakos tanárnak. Nem feltétlen az álommeló Mo-n, de nagy a kereslet rájuk,így könnyű elhelyezkedni. Ha jó tanuló vagy, akkor pedig ösztöndíjat is kaphatsz (pl.: Klebelsberg, ami akár 75 ezer is lehet havonta)

Vagy mész sima fizika alapszakra onnan pedig majd tovább pl.

a) fizikus szakirány: elméleti fizika; felsőbb matematika; informatika és elektronika; fizikai laboratóriumok; természettudományos alapismeretek; speciális fizikai ismeretek;

b) környezetfizika, biofizika, alkalmazott fizika szakirányok: elméleti fizika; programozási ismeretek; felsőbb matematika; természettudományos alapismeretek, illetve szakirányú ismeretek;

De még akár csillagászatra is mehetsz. Érdemes ellátogatnod a felvi.hu oldalra.

2014. jan. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!