Hová jelentkezzek?
Figyelt kérdés
Idén felvételizek, és első helyen szerintem ELTE-n fogom megjelölni az anglisztikát. de még mindig ott a második és harmadik hely, fogalmam sincs, hova jelentkezzek még. Esetleg tudnátok tanácsot adni? :)2014. jan. 24. 19:47
1/11 anonim válasza:
Ha csak az anglisztika érdekel, semmi más, akkor ne jelölj meg semmit a többi helyen, nem kötelező. Úgyis csak az lenne, hogy ha nem vesznek fel az ELTE-re, akkor nem érdekel majd a második, rosszabb esetben be sem iratkozol, és más elől veszed el a helyet.
2/11 anonim válasza:
Vagy jelölj még más helyen is anglisztikát, pl. a Károlin vagy a Pázmányon.
3/11 A kérdező kommentje:
igen végülis igazad van, a legjobban az anglisztika érdekel, azon belül is az ELTE-re szeretnék mindenképpen bekerülni. A Pázmányon, ha jól tudom, Piliscsabán indul az anglisztika képzés, oda nem igazán szeretnék kiutazni nap, mint nap, Károli meg nem tudom, de valamiért nem olyan szimpatikus. De úgy vagyok vele, hogy ha már befizetek 9000 Ft-ot, és így 3-at jelölhetek meg,akkor még a maradék kettőre is bejelölnék valamit. :)
2014. jan. 24. 20:15
4/11 anonim válasza:
De ha biztos vagy benne, hogy máshova nem mennél, akkor csak a többiekkel szúrsz ki...
5/11 A kérdező kommentje:
értem én, amit mondasz, de nem szeretném úgymond 'elpazarolni' azt a két helyet..:) ha már meg lehet jelölni 3-at, akkor miért ne jelölném be..:D na mindegy majd kitalálom
2014. jan. 24. 20:33
6/11 A kérdező kommentje:
de köszi a válaszodat egyébként :)
2014. jan. 24. 20:33
7/11 anonim válasza:
De miért pazarolnád el? Milyen előnyöd lesz Neked abból, ha random bejelölsz oda két másik helyet?
8/11 anonim válasza:
A Károli kicsi és kedves hely, ismerik egymást a hallgatók, mert nincsenek olyan sokan, mint az ELTE-n.
9/11 A kérdező kommentje:
az hogy felvesznek valahova. mondom értem a te gondolatmeneted is :) bár bevallom őszintén tényleg csalódott lennék, ha nem az ELTE-re kerülnék be.
Utolsó válaszoló köszönöm :) Károlis vagy egyébként?
2014. jan. 24. 22:32
10/11 anonim válasza:
Nem :D Én ELTE-s vagyok, de az egyik barátnőm Károlis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!