Na most akkot milyen faktot válasszak?
Nagyon jó vagyok magyarból és töriböl. Az életem a töri, egyszerüen imádom. Tudom, menjek bölcsészkarra vagy legyek ügyvéd/bírô. De manapság már annyi van belölük és nem is érdekel. Anyâval megbeszéltük, hogy magyar-töri faktra megyek, de ha reálisan utánanézek ezekkel nem fogok tudni elhelyezkedni.
Amugy is. Én müteni akarok. Szívsebész akarok lenni. Viszont kémiábol csak hármas lettem most félévkor(tény h egyszer nem vettem elö és órán sem figyeltem +.+ xD ) és bioszbol pedig 4es de erre se tanultam egy szót se. Szerintem ha megerõltetném magam azért jobban is menne. Söt.
Szerintetek? Egyébként a helyesírási hibákért bocsi. Telröl vok.
Ha műteni akarsz, akkor mi itt a kérdés? Tanulj meg megdolgozni azért, amit akarsz. Készülj ezentúl a biosz-kémia órákra, próbáld meg behozni a lemaradásodat, szerintem ezekből faktolj.
Bár tény, hogy az orvosi nem egyszerű és hosszú folyamat orvossá képezni magad, de ha ez a vágyad, akkor csináld ezt. Ha értelme lenne ügyvédnek/bírónak lenni, mert jó a kereset, könnyen kapsz munkát, akkor azt javasolnám, de ez nem így van...
Köszönöm az eddigi válaszokat mindkettötöknek. Ment is a zöld kéz. Az osztálytársaim is mondták h ilyen aggyal minimum kitünönek kellene lennrm... :D azota szereztem máris egy ötöst kémiábol. Vigyázz orvosi jövök. A tanulás tényleg segít ;)
Valami javaslat, h miket nézzegessek nagyon a kémia biosz éretségikre? Jp még van 2 évem, de nem hagyom az utcsó pillanatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!