36 évesen késő biológia szakra jelentkezni? Tudom, későn érő tipus vagyok. Mennyire nehéz a matek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 12:48
1/6 anonim válasza:
Egyeteme, tanára válogatja...
analízis a matek... te tudod, mennyire nehéz ez neked.
fizika és kémia se legkönynebb..meg fizikai kémia, labor kémia...
2/6 anonim válasza:
Nem tudom,h késő-e, ez sok körülménytől függ. A matek nem volt könnyű, mert mi gimiben nem tanultunk integrálni, deriválni, az egyetemen viszont kellett. Úgyhogy én párszor elmentem egy magántanárhoz. Amúgy szerintem összességében egy elég nehéz szak, igaz nagyon érdekes.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sosem voltam jo matekból,félek nem menne,főlegigy ennyi idöben már. A biologiát szeretem,nem tudom mit csináljak.
2014. jan. 23. 19:53
4/6 anonim válasza:
Ha gondolod, próbáld meg. Én 25 leszek, mikor átlépek az egyetem kapuján, jelentkezés már bent van, készülök a biosz emeltemre. A korod ne tartson vissza.
5/6 anonim válasza:
Előző mire jelentkeztél? Én 30 vagyok, idén vágtam bele egy 5 éves képzésbe. Semmi gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!