Pixie.cute kérdése:
ELTE IK Programtervező informatikus. Valaki valami vélemény, tapasztalat? Esetleg jár valaki oda?
Figyelt kérdés
Szívesen fogadnék tanácsokat, véleményeket, mert tetszik, voltam nyílt napon és szeretnék oda menni, / van bennem egy kis vágy a nagyváros fele is. Persze emellett jó lenne ott barátokat, ismerősöket is szerezni, szóval ha valaki oda jár, akkor az is írhat. :)#egyetem #továbbtanulás #Budapest #felvételi #ELTE #informatikus #informatika #programozó #programtervező #IK
2014. jan. 23. 08:08
2/4 A kérdező kommentje:
Jól
2014. jan. 24. 21:52
3/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz vért pisálni, tényleg jól kell állnod a matekkal, de ha így van, akkor még élvezni is fogod és nem bánod meg. Alapvetően nem egy könnyű szak, de ha odateszed magad, elvégezhető.
Gólyatábort ne hagyd ki, ha ide jössz!
4/4 Piert válasza:
Szia! Én spec Ik-s vagyok és örülök is hogy tetszett a nyíltnap( kérdés: az eltefeszt vagy a rendes nyíltnap?). Tanácsként hirtelen most csak annyi jut eszembe, hogy kösd fel a gatyád és legyél határozott a diplomát illetően( és persze ne vegyél semmit félvállról, mert az a legnagyobb bukgtatója a dolognak). Ha van bármi kérdésed, tedd fel bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!