Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyit kell tanulni szabad...

Mennyit kell tanulni szabad bölcsészeten?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egy nehéz szak, de érdekelne, hogy mennyit kell bejárni az egyetemre, ill tanulni. (Egy másik, nehéz természettudományos szak mellett végezném.) Köszi.

#ELTE #BTK #szabad bölcsézet
2014. jan. 22. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Azt kitanulni,hogy éppen milyen szögben tartsd a fagyikelyhet rendkivül komplex, összetett művelet, a krumplisütő labátjának megfelelő fogásáról nem is beszélve. Ezért egyértelműen az egyik legmegerőltetőbb szak Mo.n
2014. jan. 22. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát ez igazán nagy segítség volt. Sose lőtte el előtted még senki!

Mint mondtam, tisztában vagyok vele, hogy nem egy megerőltető szak, de egy másik _NEHÉZ_ termtud szak mellett végezném, és azért nyilván meg kell jelenni egyes órákon és készülni is kell valamennyit.

2014. jan. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!