Kell hozzá matek?
Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni és BKF turizmus és vendéglátás karára szeretnék jelentkezni. Én fel vagyok mentve matekból már általános óta és érettségiznem se kell belőle(helyette leérettségiztem földrajzból). A kérdésem az lenne, hogy kell e ehhez a szakhoz matek. Már rákerestem neten, de konkrét választ nem találtam. Aki oda jár már, vagy esetleg tudja az lenne olyan kedves és segítene? Előre is köszi :)2014. jan. 21. 20:21
1/1 anonim válasza:
a turizmus-vendéglátás szak egy gazdasági képzési területhez tartozik, nagyon fontos a matek, sőt a legfontosabb tárgy amire lapul a képzés. Amit leírtál azok alapján felejtsd el, annyi alapod hiányzik hogy első félévet sem tudod teljesíteni.
Sajnos matek rengeteg képzéshez kell, eléggé bekorlátozott hogy hova tudsz jelentkezni, ahol nem lesz matek alapú tantárgy. (még a jogi, és közigazgatási képzésekhez is kell)
Nem tudom mihez van kedved, de neked a bölcsész terület marad, vagy a társadalomtudományi képzési terület egyes szakjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!