Gábor Dénes Főiskola mérnök informatkus Fsz képzés milyen?
Figyelt kérdés
Mennyire hatékony a táv oktatás?
Mennyire hatékony a nappali tagozat?
2014. jan. 21. 09:57
1/1 anonim válasza:
A GDF-nek főiskolai szinten (BSc) is nagyon rossz híre van, azon belül leginkább a távoktatásról hallani sok rosszat, hogy nagyon gyenge. Állítólag az utóbbi egy évtizedben némileg igyekeztek javítani a színvonalon, úgyhogy nem tudom mennyire megalapozott ma a rossz híre. Anno én tényleg láttam olyan álláshirdetést, ahol az elvárás főiskolai diploma volt, és ott volt zárójelben, hogy kivéve GDF, ma már ilyet sehol sem látni, de nem tudom ez azért van, mert nem lehet, vagy mert ma már nincs alapja a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!