Ha passzívon vagyok, akkor vállalhatok-e diákmunkát, a matrica 13/14 1 félévre vonatkozik, többi lent?
A holnapi nap folyamán 2014.01.21 lehet passziváltatni egyetemen, viszont a diákigazolványom lévő matrica március 31-ig érvényes. Ennek ellenére ha én most passziváltatok, akkor vállalhatok-e diákmunkát diákszövetkezetnél? Viszont a diákszövetkezetnél elég ha felmutatom a diákigazolványomat. Ütközik-e valamilyen akadályba?
Ha passziváltatom magam, s van még érvényes diákom márc 31 ig vállalhatok-e diákmunkát?
Köszönöm szépen segítségeteket. Akkor bízom a legjobbakban, hogy márc 31 tudok dolgozni.
Az törvénybe ütközbe, vagyis csalásnak minősülne ha kérnék most egy iskola látogatási papírt, s majd azt követően passziváltatnám magam?
Én nekem azt mondták, hogy egy új jogszabály miatt elég csak a diákot megmutatni, így aki már lediplomázott, az is dolgozhat diákként addig, amíg érvényes az igazolványa.
Én konkrétan idén egyáltalán nem kértem semmilyen papírt az egyetemről és csak lefényelték az igazolványomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!