Az OKJ-s végzettségemet miként tüntessem fel az e-felvételi jelentkezésemben?
Figyelt kérdés
A többletpontoknál már megjelöltem, de van egy olyan külön rész, ahol arra kérdeznek rá, hogy van e felső fokú végzettségem?
Én úgy tudom, hogy ez az OKJ ez felsőfokú szakképesítésnek felel meg viszont nem vagyok benne biztos.
Meg kell jelölnöm a jogi asszisztensi képesítésemet, mint felsőfokú végzettséget vagy elég ha csak a többletpontokhoz írom be és töltöm fel a dokumentumot?
2014. jan. 20. 14:29
1/3 anonim válasza:
A felsőfokú szakképzés, minden OKJ-s képzés középfokú végzettségnek felel meg. A diplomát adó képzések minősülnek felsőfokú végzettségnek.
A többletpontokhoz kell beírni a jogi asszisztens képesítést.
2/3 anonim válasza:
Bocs, mennyi a száma az okj-dnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!