23 évesen hogy tanulhatnék ingyen vagy olcsón hasznos szakmát munka mellett?
Budapesti vagyok. érettségin kívül OKJ képzettségem már van egy idegenforgalmi, amivel ugye semmire nem mentem, viszont OKJ-ből csak az első ingyenes.
Teljes munkaidős (napi 8 órás) munkám van, de csak mert ennem is kell, szeretnék valami használhatóbb végzettséget amivel normális fizetést lehet kapni.
informatika érdekel nagyon, és ezen a téren keresettek is a munkavállalók, de nem tudom milyen formában kellene tanulnom? egyetem? egyéb tanfolyam? nappalira nem tudnék menni munka mellett és pénzem sincs brutál tandíjakra, de akkor hova menjek?
Érettségi hogy sikerült? Matekkal-fizikával-informatikával hogy állsz?
Én biztos, hogy jelentkeznék a felsőoktatásba, levelezőre, ott is találni államilag támogatott képzést, ehhez viszont kell ugye a jobb érettségi.
Bárhogy is döntesz, iparkodj, mert most még pont tudnál is jelentkezni felsőoktatásba, nem kéne kihagyni egy évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!