Miskolci Egyetem vagy Széchenyi Egyetem Logisztikai mérnöki?
Köszi a válaszokat!
Miskolci Egyetemről amúgy milyen véleményt tudtok mondani? Tanárok, oktatási színvonal, számonkérés, hallgatói hangulat szempontokból.
a tanárok persze karonként másak... csak a saját karomat ismerem. Színvonalas az oktatás minden karon erre panasz nem lehet.
A diákélet meg rajtad múlik, olvass után annak hogy Selemci hagyományok, aminek legfőbb ápolója az ME. Nagyon komolyan veszik itt, ettől egyedi a hangulat. Egyetemvárosban minden megtalálható...tényleg egy külön világ.
Most azt mondanám neked ha GTK-ra mennél hogy messziről kerüld el amennyire lehet.
Én is most akarok szakot választani, újrafelvételizni mert a GTK sajnos nem ragadtatta el a tetszésemet.
Ezért szeretnék én is információt kapni a győri illetve a miskolci Logisztikai mérnök képzésről. (miskolci vagyok, ide is járok GTK-ra, de csak a GTK-t ismerem, ezért lenne szükségem információra) Egy kicsit tartanék egy csalódás után újra ide jelentkezni, ezért szeretnék bővebb információhoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!