Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanár legyek, vagy végezzek...

Tanár legyek, vagy végezzek el egy OKJ-s képzést?

Figyelt kérdés

vagy angoltanár lennék, vagy kisgyermekgondozó-nevelő.

tudom, hogy egyik sem keres sokat, de tanárként mégis csak jobban meg tudnék élni, főleg, ha magántanítványaim is lesznek.:)

viszont a kisgyermekgondozás abból a szempontból lenne jobb, hogy két év alatt el lehet végezni és nem kell túl sokat tanulni rá.

szerintetek melyik lenne a jobb?

2014. jan. 14. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne a tanulási időt nézd! Amelyiket jobban szeretnéd! Ha olyat csinálsz amit nem szeretnél, nem is fogod szeretni. n a tanár mellett teszem le a voksom.
2014. jan. 14. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én az OKJ-t nagyon nem javaslom. Az szép és jó, hogy két év alatt el végzed, de ezeken a képzéseken a követelmény nulla. Nem olyan megerőltető, mint egy egyetem, simán teljesíthető DE! Egyszerűen nem biztosít elegendő tudást és ha oda kerülsz, hogy munkát vállalj egy diplomás illetőt előbb fognak felvenni, mint egy OKJ-s szakvégzettségűt.
2014. jan. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!