Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemeken mennyire tanítják...

Egyetemeken mennyire tanítják meg informatika szakon a weboldalak készítését?

Figyelt kérdés
Később majd ilyennel szeretnék foglalkozni és érdekelne, hogy emiatt érdemes-e beiratkoznom informatika szakra vagy elég hozzá kisebb tanfolyamok elvégzése?

2014. jan. 13. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy vagy két szabadon választható tárgy szól erről. Ha ez a legnagyobb célod akkor fölösleges az egyetem.
2014. jan. 13. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Emiatt nem érdemes beiratkoznod, ugyanakkor nem is tanítják meg rendesen, csak választható tárgyak foglalkoznak vele és csak nagyon alap szinten. Az egyetem inkább általánosabb alapokat ad (ami sajnos nem minden esetben hasznosítható dolgokat jelent...).
2014. jan. 13. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és tanfolyamon sem fogják túl jól megtanítani, neten elérhető doksikkal, tutorialokkal többre mész, és az alap, hogy tudj angolul.
2014. jan. 13. 12:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen a Youtube tutorialokat nézem ezerrel, főleg angolul. Azok nagyon jók, nagyon jól magyaráznak. Minden nap megcsinálok belőlük néhányat, most elsőként egy színvonalas személyes weboldalt szeretnék létrehozni, egész jól haladok vele.
2014. jan. 13. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetemen nem nagyon tanítják meg sajnos. A Youtube tutorialok jók, szerintem folytasd azokat, esetleg vegyél 1-2 könyvet, és menni fog. Vagy csinálhatsz valami OKJ képzést vagy tanfolyamot.
2015. márc. 15. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, max. 1-2 választható tárgy foglalkozik vele, de olyan szintig, hogy 1 hét alatt autodidakta tanulással többre mész.
2015. ápr. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!