Nem értem a felvételiket, magyaráznátok?
A felvételiket nem értem, vannak ezek a pontok, hogy gimis felvételikkor be kell jelölnöd többet sorrendben, stb. Valamint az egri Neumann János Középiskolába szeretnék menni, az elég jó? Vagy mi a különbség a gimi és a középiskola között? A legtöbb jobbfajta gimi/középiskola-ánál az jó, ha eddig a legrosszab jegyem 3-as?
12/l
Nem csak gimis felvételikor kell többet bejelölni sorrendben, ez minden esetben így van. Ha jól gondolom, te most 7-es lehetsz, jövőre mindent el fognak mondani részletesen(előny, ha van egy jó osztályfőnököd)..
A pontszámítás minden iskolában máshogy történik, ezt ők szabják meg. Van ahol kell központi írásbeli, van ahol nem, az általános iskolás jegyeidet mindenhol nézni fogják.
A Neumann-ról nem nagyon tudok mit mondani, de elég jó híre van. :)
Úgy van minden, ahogy előttem írták!:) Semmi bonyolult, csak kiválasztod az iskolákat, értelem szerűen azt jelölöd elsőnek, ahova a legjobban szeretnél menni, utána a többi. Én sem tudok semmit arról a suliról. Gondolom 4 évesre szeretnél majd menni. Nemtudom, hogy ide kérnek- e felvételit, de ha igen, akkor kezdj majd el készülni rá. Jó persze ne most, mert teljesen felesleges még. Én is szeptemberben kezdtem el, és most nagyon rákapcsoltam, mivel szombaton felvételizek. :/
További jó tanulást!:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!