Műszaki menedzseren nagyon nehéz a matek?
Figyelt kérdés
Sokáig programtervezőire vagy mérnökinfóra akartam menni, de pont a matematika tántorított el. Halottam erről a műszaki menedzserről, és annak ellenére, hogy itt nem sok jót halottam róla mégis felkeltette az érdeklődésem. Óbudaira mennék, voltam nyílt napon is, és hát eléggé megtetszett az egyetem, meg a szak is. Bekerülni se nehéz. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire kell oda a matek. El lehet végezni nem valami erős matektudással?2014. jan. 12. 21:24
1/1 anonim válasza:
Szia!
A matek kb. olyan nehéz mint bármely más gépész szakon van két félévig analízis+ egy félév valszám, ezen felül az összes gépész tárgyon számolsz majd fizikát, kémiát. Gazdasági részén könyvelni fogsz mérleget számolsz, majd a termelés részén is számolni fogsz rövidebb hosszabb képletekkel. Ha 3as vagy gyenge 4es vagy akkor nem ajánlom vagy vért fogsz izzadni mire megtanulsz deriválni integrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!