Egyetem mellett OKJ-képzés?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista vagyok és szeretnék elvégezni egy OKJ-képzést,de nem tudom,hogy milyen feltételekkel lehetséges ez.Utánanéztem és nem sok konkrétumot találtam erre vonatkozólag,mivel nem a munkanélküliek és nem is az érettségi nélküliek közé.
Ötletek,tanácsok,bármi?
2014. jan. 12. 10:42
1/2 anonim válasza:
kiválasztod az okj-s képzést, amit el akarsz végezni és írsz egy emailt egy szimpatikus okj-s iskolának, hogy hogyan végezheted el és mennyibe fog kerülni. valószínűleg fizetős lesz, főleg h már elmúltál 21.
2/2 Drk91 válasza:
Úgy tudom hogy nappali OKJ 25 éves korig ingyenes, 25 éves kor után az esti az ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!