Szerintetek mennyire éri meg a 2 faktra jelentkezek?
Figyelt kérdés
Nem sokára választás elé kerülök hogy miből kellene. Én angolt gondoltam mert az megy és szeretem is. Az ofőm meg az mondja hogy kettőt kéne,de nem biztos hogy bírni fogom. Azt se értem miről szól ez pontosan...2014. jan. 11. 21:17
1/4 anonim válasza:
A fakt alapvetően az emelt szintű érettségire készít fel.
2/4 anonim válasza:
Mivel a felvételidbe két érettségi számít be főként, így 2-re kellene jelentkezned.
3/4 anonim válasza:
Kettő az általános, általában megéri, de el tudok képzelni eseteket, ahol nincs értelme.
4/4 A kérdező kommentje:
és mit gondoltok melyik tantárgyból lenne érdemes hogyha valami adminisztrációs vagy titkárnő szeretnék lenne
2014. jan. 14. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!