Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes tanulnom, ha a...

Mit érdemes tanulnom, ha a későbbiekben például egy segélyszervezetnél, nonprofit szervezetnél szeretnék elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 11. 01:49
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Valahol itt, a Gyakorikérdéseken olvastam, hogy Norvégiában van valami iskola; ott 2+32 évig tanul az ember (2 év angol, 2 év ilyen csapatmunkával kapcsolatos dolog, vagy mi), utána, aki kijárta ezt az iskolát, azt viszik össze-vissza; Afrikába, Ázsiába, ahol éppen kellenek önkéntesek.

De ha részletesebben leírod, hogy milyen segélyszervezetnél gondoltad magad a jövőben, könnyebb útmutatást adni :)

2014. jan. 11. 02:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szociális munkás, egyetemi szak.
2014. jan. 11. 10:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Olyasmikre gondoltam, mint például az UNICEF, vagy hasonlók.

Nagyon szívesen végeznék terepmunkát is az adott helyeken, örömmel mennék külföldre segíteni, de akár az ezekhez kapcsolódó kampányokat is szívesen tervezném, szervezném stb. :)

A szociális munkásnak nagyjából tudom mi a feladatköre, viszont azt nem tudom, hogy ezen kívül miféle végzettséggel lehet munkát kapni ilyen területen.

2014. jan. 11. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Mint mi? Lehetsz könyvelő is ott vagy szóvivő..

Szociális munkás szakkal tehetsz is az emberekért.

Emellett önkénteskedj ahol csak tudsz, nagykövet nem 5 perc után leszel, sok-sok munka és évek kellenek.

2014. febr. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!