Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Filmrendezés vagy fotózás...

Filmrendezés vagy fotózás munkaként?

Figyelt kérdés
16 vagyok és régóta álmom, hogy divatfotós legyek. ez eddig jó lenne, de nincs több száz ezres felszerelésem (ráadásul kezd egyre inkább tömegmunkává válni, vagyis kb minden 3.-ik ember fotós akar lenni, mert van egy 200k-s gépje).. ha elkezdenék ebben a szakmában tanulni, kéne mellé valami másik is, mert ugye ebből nem lehet megélni ha nem Terry Richardson hires vagy.. a másik a rendezés, legszívesebben videóklippeket rendeznék és ahoz filmrendezőire kell menni azt hiszem, de itthon ebből se lehet megélni szóval mindenképp külföldön szeretnék ezzel vagy a fotózással foglalkozni. tippek hogyan induljak el ezek felé?

2014. jan. 9. 21:52
 1/1 anonim válasza:

Szerintem jól leírtad a lényeget, viszont még - gondolom - tanulsz. 2 évig bőven tanulhatod a fotózást (a fotózás tanulása és a saját felszerelésed ára között nincs szoros összefüggés...), nézhetsz filmeket, tanulhatsz festészetet. Eközben próbálj visszajelzéseket kérni a munkáidra, korrigálj, ha a bírálóval egyet értesz.

18 évesen már könnyebben tudsz majd dönteni, jó irány vagy sem.

Picit egyébként visszafelé ülsz a lovon, most akkor érdekel vagy sem? Ha érdekel, miért nem esel neki, boldogan, lelkesen, nem foglalkozva a jövővel? Vagy csak a külsőségei vonzanak?

Én nem azért kezdtem el fotózni, mert ez vagy az akartam lenni, hanem mert el sem tudtam képzelni az életem enélkül és ez ma is így van. Ha Te nem vagy így "függő" és ez nem is alakul ki, akkor felejtsd el az egészet. Ha egyébként folyamatosan fotózol, tanulod, érdekel, akkor bocs a piszkálásért.

2014. jan. 10. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!