Filmrendezés vagy fotózás munkaként?
Szerintem jól leírtad a lényeget, viszont még - gondolom - tanulsz. 2 évig bőven tanulhatod a fotózást (a fotózás tanulása és a saját felszerelésed ára között nincs szoros összefüggés...), nézhetsz filmeket, tanulhatsz festészetet. Eközben próbálj visszajelzéseket kérni a munkáidra, korrigálj, ha a bírálóval egyet értesz.
18 évesen már könnyebben tudsz majd dönteni, jó irány vagy sem.
Picit egyébként visszafelé ülsz a lovon, most akkor érdekel vagy sem? Ha érdekel, miért nem esel neki, boldogan, lelkesen, nem foglalkozva a jövővel? Vagy csak a külsőségei vonzanak?
Én nem azért kezdtem el fotózni, mert ez vagy az akartam lenni, hanem mert el sem tudtam képzelni az életem enélkül és ez ma is így van. Ha Te nem vagy így "függő" és ez nem is alakul ki, akkor felejtsd el az egészet. Ha egyébként folyamatosan fotózol, tanulod, érdekel, akkor bocs a piszkálásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!