ELTE-TÓK, tanító szak?
Figyelt kérdés
Milyen a légkör? Elhelyezkedési lehetőség?
esetleg alkalmassági vizsgáról valami tapasztalat?
2014. jan. 9. 21:51
1/3 anonim válasza:
Én a TÓK-on óvós vagyok, a légkör nagyon jó szerintem, én nagyon szeretek ide járni.
Az alkalmassági ugyanaz a tanítón és az óvón is. Bármelyik egyetemen megcsinálhatod, el fogják fogadni mindenhol. Én Vácon voltam, mert oda jártam középsuliba, meg nem estek túlzásba a dolgokkal. Nem volt szolmizálás se fejenállás.
Én úgy érzem, hogy vannak olyan dolgok a karon, amik a többi egyetem ugyanezen szakán nincsenek, csak azért, hogy megmutassák, hogy ez az ELTE, szívjál egy kicsit, de egyáltalán nem teljesíthetetlenek ezek a dolgok sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2014. jan. 10. 22:22
3/3 anonim válasza:
Én bizony itt voltam alkalmasságin. Kissé lenézem azt, aki ide jelentkezett, és tudván, hogy itt húzós az alkalmassági, behúzta fülét-farkát, és az ország legkönnyebben teljesíthető alkalmassági vizsgáján szerezte meg a papírt (Szarvason), aztán itt meg érik őt a kellemetlen élmények, mert mondjuk az itteni alkalmasságin nem ment volna át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!