Tudtok ilyen iskolat ajanlani?
Had kezdjem a tortenetet a legelejen.
Jelenleg 11.es vagyok egy real iranyultsagu gimnaziumban, de nem jarok iskolaba egeszsegugyi okok miatt. Magantanuloi statuszban vagyok 10. osztaly utolso negyede ota, de tanulni a hullamzo egeszsegi allapotom miatt nem tudtam, most sem tudok, leginkabb korhazban toltom a napokat. Jovore mar szerettem volna visszamenni, de a jelenlegi helyzetemben ez is elegge kilatastalan. A mostani sulimba mar nem igen szeretnek majd visszamenni, mert mar igy is visszaeltem a vezetoseg joindulataval es kedvessegevel, masreszt anyaval arra jutottunk, hogy az lenne most hosszu tavon jo, ha szakmat tanulnek es utana erettsegi. Tudnatok mondani ilyen sulikat, ahol ilyenre lehetoseg van, ahol elobb szakma, utana erettsegi? Jo lenne, ha olyan tolerans lenne, mint ez a suli, ahova most "jarok", szoval amelyikkel pillanatnyilag tanuloi jogvizonyom van. Meg persze lany reven nem muszaki suli lenne az idealis. Szeretek rajzolni meg kezmuveskedni, allitolag van is tehetsegem ezekhez a festegetos-barkacsolos dolgokhoz, ilyen kepzesre gondoltam elsosorban. Ha valaki tudna ilyen sulit ajanlani Budapesten (mert persze ott lakom), annak nagyon orulnek es nagyon megkoszonnem!:)
Ti egyebkent mit tennetek az en helyzetemben? A velemenyetek is erdekel, szivesen varom a tanacsokat is.
L/17, mint irtam, budapesti
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!