Szegeden a Juhász Gyula Tanárképző főiskolán milyen szakok vannak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 15:49
1/12 anonim válasza:
Tájékozódtál már a főiskola saját honlapján?
És a felvi.hu-n?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem találtam a honlapot :( Nem adja ki a google nekem...valaki belinkelné?:)
2014. jan. 7. 15:54
3/12 anonim válasza:
www.felvi.hu
főoldalon van a mostani tájékoztató HATALMAS betűkkel... tessék önálló lenné és böngéssz...
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nekem nem dobta ki a google...attól NEM kell leharapni rögtön a fejem...
2014. jan. 7. 18:57
5/12 anonim válasza:
1. Kijelöltem a saját kérdésedben a "Juhász Gyula Tanárképző főiskolán" szöveget.
2. Rákattintottam az egér jobb gombjával.
3. Kiválasztottam a Google-keresést.
4. Még egyet kattintottam a találati listában legeslegelső helyen álló főiskolai honlapra, és rögtön ott van a címlapon felül, hogy KÉPZÉSEK.
Ennyire bonyolult. Kíváncsi vagyok, milyen keresést bírtál csinálni, ami ezt nem adta ki.
6/12 A kérdező kommentje:
Beírtam az iskola nevét, csakhogy nem adta ki! Bakker ne harapd már le a fejem-.- "Ha nem tudsz egy jó szót szólni, inkább maradj csendben!"
2014. jan. 7. 19:06
7/12 anonim válasza:
Éppen most tanítottalak meg az internetes keresés első leckéjére, szerintem ez elég jó szó. Képzeld el, ha senki nem szólna hozzád...
8/12 A kérdező kommentje:
Képzeld rá tudok keresni dolgokra! De arról nem tehetek, hogy nem adta ki az internetem! Ja, ha nem a bunkó stílust alkalmaztad volna, tényleg jó lenne... na mindegy, egy normális kérdést tettem fel, és az első válaszolónak köszönöm a normális stílust...
2014. jan. 7. 19:32
9/12 anonim válasza:
Akkor jó, mert az is én voltam... Tényleg kíváncsi vagyok, milyen keresést csináltál, amire nem adta ki.
10/12 A kérdező kommentje:
A ROHADT ÉLETBE MÁR! LE SZÁLNÁL RÓLAM? KÖSZÖNÖM! NEM TUDOD FELFOGNI, HOGY NEM ADTA KI AZ INTERNET?????? Szövegértelmezés ellen nem tudok mit csinálni...
2014. jan. 7. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!