Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mijen szakmunkásba vennének...

Mijen szakmunkásba vennének fel? Lehet eséjem az érettségire is?

Figyelt kérdés
szeretnék egy jó szakmát kitanulni,ami piacképes is.jó vagyok rajzból és matekból (egy kicsit)de még egyáltalán nincs róla elképzelésem hogy mit csináljak.szakma után pedig szeretnék érettségizni is.

2014. jan. 6. 20:46
 1/6 A kérdező kommentje:

basszus a kérdés kicsit gáz. szal:

Milyen szakmunkásba vennének fel? Lehet esélyem az érettségire is?

2014. jan. 6. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségihez sajnos kell a jó helyesírás, így arra (per pillanat) nincs sok esélyed.
2014. jan. 6. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Így már korrekt :)
2014. jan. 6. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

gally, hely, mely, mély, ily, mily, oly, foly, boly, moly + ragozott alakjaik

Általánosban tanultam, használd egészséggel. :)

2014. jan. 6. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben azt csinálnám, hogy megnézném az összes szakmunkás sulit, ami normális helyen van, meg hogy mi kell a felvételhez, és ami érdekel, oda jelentkeznék.

Érettségire is van esélyed, csak tanulni kell rá.

Hány éves vagy?

2014. jan. 6. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szakiskolából nem mehetsz érettségizni, akkor el kell végezni utána még egy szakközepet vagy gimnáziumot.
2014. jan. 7. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!