Maben kérdése:
Milyen faktot vegyek fel akkor, ha pszichológiát szeretnék tanulni?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta azt tervezem, hogy a pszichológiával szeretnék foglalkozni. Most vagyok 10. es gimnáziumba, és félévkor kell választanom 2 tantárgyat, amit komolyabban fogunk tanulni, és felkészít az emelt szintű érettségire. A biológia mellé mit ajánlotok? És egyéb dolgokat szeretnék még kérdezni valakitől privátban, ha valakinek van ideje. :)2014. jan. 6. 18:09
1/4 anonim válasza:
Az angol emelt nem nehéz , meg lehet írni 80% fölé, én ezt ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Én is az angolt ajánlom, akkor is, ha nem tervezel belőle emeltezni. Az egyetemen szükséged lesz rá, sok szakirodalom csak angolul található meg, azokat ugyanúgy el kell olvasni és meg kell tanulni :)
Én az ELTE-re járok, nekem nyugodtan írhatsz privátot :)
3/4 A kérdező kommentje:
És (egyáltalán nem értek hozzá) pontszámba számít valamit az, hogy miből van emelt szintű érettségim? Vagy pl ugyan annyi pontot kapok egy bioszért mint a matekért?
2014. jan. 6. 18:42
4/4 anonim válasza:
Emeltért kapsz 50 pontot többletpontként, és azon kívül ugye az számít, hány százalékosra csinálod. Az, hogy milyen tárgyból, egyáltalán nem számít (csak annyira számít, hogy meg van határozva, milyen tárgyakat fogadnak el, de pszichón elfogadják a bioszt, matekot, magyart, törit, németet, angolt, franciát, oroszt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!