Fizika vagy Matek?
Sziasztok! Ugye nemsokára le kell adni a felvételi jelentkezést és a Fizika és Matematika Bsc között gondolkozom... Sok embertől hallottam,hogy Fizikával sokkal jobban el lehet helyezkedni,mint matekkal. Jelenleg úgy érzem a matek jobban megy,mint a fizika,de ez talán azért van,mert arra sokkal jobban készültem.Azok véleményét kérdezném,akik nálam jobban belelátnak ezekbe a dolgokba,sőt talán ami még jobb tapasztalták is. Szóval Melyik legyen? Mik az előnyei és hátrányai a dolgonak? (Később remélhetőleg,mint matematikus vagy fizikusként szeretnék elhelyezkedni. Mérnök nem szeretnék lenni :D
Végül egy utolsó kérdés:Ha az egyik, akkor hol?
Úgy értem,melyik egyetemen. Azt hallottam az ELTE-n jó a fizika és a matek,de a környezetemben sokan SZTE-t mondják... Meg ezeken a rangsorokon is SZTE az első. Szóval melyik a jobb Pest ELTE (esetleg BME) vagy pedig az SZTE? Vagy valami más egyetem?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!