Építészmérnök vagy fogorvos?
Figyelt kérdés
Nagy dilemma előtt állok. Idén kell választanom fakultációt, és nem nagyon tudok dönteni a fentebb említett két szak közül. Tudom, nekem kell eldöntenem, hogy mi akarok lenni és mihez lenne kedvem, de mégsem tudok dűlőre jutni. Érveket, ellenérveket tudnátok mondani egyik és másik mellett, hogy miért jó illetve miért rossz a másik? Hátrányokat, előnyöket mondjatok legyetek szívesek. Pl.: melyik keres többet, melyikkel lehet jobban elhelyezkedni, melyik viszonylag "kényelmesebb" meló stb.2014. jan. 5. 20:34
1/2 anonim válasza:
pfff, két teljesen különböző szakról van szó.
Amúgy a fogorvos keres többet és tud jobban elhelyezkedni és "kényelmesebb" egyértelműen.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne az alapján dönts, hogy melyik kényelmesebb vagy melyik keres többet, hanem melyik az amelyik jobban passzol hozzád. Azt válaszd, ami felé a szíved húz, amit jobban szeretsz csinálni! Mind a kettő jól keres és jól el lehet vele helyezkedni.
Az építész karon nagyon sokat kell rajzolni. Ha szeretsz és tudsz is rajzolni akkor neked való! Viszont nagy nyűg tud lenni ha nem szereted. A fogorvosiról nem tudok nyilatkozni, de annak is megvannak az előnyei és hátrányai . Én építész karra járok esetleg ha lenne valami kérdésed írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!