Fiamról kiderült, hogy súlyos színtévesztő. Milyen szakmákat tanulhat így?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 17:34
1/4 anonim válasza:
Mondjuk gépkocsivezető nem lehet, ha nem látja hogy piros lámpa vagy zöld!
De matematikus, közgazdász, könyvelő, vagy éppen nagyon jó hegesztő, kőműves ilyesmi szerintem nem probléma.
2/4 anonim válasza:
A színtévesztés pl. pilótáknál, űrhajósoknál kizáró ok. Valamint a jogsinál is elég problémás, bár ezt hülyeségnek tartom, mivel a színek eleve fizikailag is máshol helyezkednek el, valamint attól, hogy valaki zöld-piros színtévesztő, még nem biztos, hogy nem tudja megkülönböztetni a piros lámpát a zöld lámpától. Én is színtévesztő vagyok, orvos is röhögött már a képembe, hogy ne szórakozzak, de a lámpa pirosát és zöldjét simán megkülönböztetem.
3/4 anonim válasza:
Nekem a zöldnek az árnyalataival vannak gondok és csak a B jogsit tehetem le szóval az ilyen tömegközlekedéses munkák kilőve
4/4 anonim válasza:
köszönöm a segítségeket mindenkitől!
Én vagy az anya fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!