Mit is kéne tanulni?

Figyelt kérdés

Annyira elkeserítő, hogy idén érettségizem és nem tudom eldönteni, hogy minek tanuljak tovább, egyszerűen annyira nem látom, hogy mit lenne érdemes, hogy elképzelhetetlen. Bármit kitaláltam arról kiderült mindig, hogy büfészaknak tartják vagy nem lenne rossz, csak nincs állás. Valaki tudna nekem kicsit segíteni, támpontot adni, hogy mihez is kezdjek?

Kedvenc tantárgyaim: töri, biológia, földrajz, nyelvek.

Fizika s a matek soha nem ment igazán, bár 4-es 5-ös voltam néha napján. Ha valaki segítene, hogy mit is lenne most érdemes tanulnom annak megköszönöm!

2014. jan. 5. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
hat en egyetemre valo beiratkozas elott par nappal csaptam a hasamra: na aszongya' mernok leszek...
2014. jan. 5. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen, hogy büfészaknak tartják-e vagy nem. Én is mindig hittem ezeknek, és most, hogy a világ legnagyobb élelmiszeripari multijánál vagyok gyakornok, látom, hogy a sok "büfészakos" marketinges pl sz@rrá keresi magát, míg én "menő" mérnökként semmire nem kellek. Azt csináld, amit szeretnél, mert ha szereted, akkor jó leszel benne, kiemelkedsz a tömegből és jó munkád lesz.
2014. jan. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!