Lenne rá esélyem?
Figyelt kérdés
Valami rendészeti irányban szeretnék majd tovább tanulni. De azt hallottam hogy bármilyen egészségügyi probléma kizáró tényező lehet. Ez igaz? Nekem hideg allergiám van, ami azért hátráltathat egy-két dologban.2014. jan. 4. 21:11
2/4 A kérdező kommentje:
Hat hideg levegon piros leszek, de igazabol nem ez a baj, hanem hogy peldaul hideg vizben (30°alatt tobbnyire) kiuteses leszek es rosszul leszek ugy 10 perc utan mert elvileg leesik a vernyomasom es elajulok.
2014. jan. 4. 23:06
3/4 anonim válasza:
Ha nem vallod be, akkor felvehetnek. Kérdés, hogy később mi lesz, ha ez akadályozni fog.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ismerősünket már amikor még szinte fel se vették őket, küldték árvízhez segíteni. Elég hamar rájönnének szerintem.
2014. jan. 5. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!