Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tanulhatnék tovább?...

Hol tanulhatnék tovább? Bővebben lent:D helpme

Figyelt kérdés
Debreceni vagyok, érettségi után, a sulimba szerettem volna maradni, szállítmányozási ügyintézőként, ez volt 4 éve a tervem, de nem rég megtudtam, hogy ha azt választom nincs lehetőségem, benne dolgozni. Most nem tudom hova tovább, s nem sok időm van dönteni. Rendőr, tűzoltó vagy valami hasonló szeretnék lenni, de előtte dolgoznék pár évet. Vendéglátásba képzelem el magam,(pincér) esetleg valamilyen menedzser. Hol tanulhatnék tovább? Lia suli esetleg?(nem sok jót hallottam róla) vagy hol van még Okj-s képzés 1-2 éves?

2014. jan. 4. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A legtobb egyetem indit felsofoku szakkepzest is. Mindegyik 2 eves, diplomat nem ad csak oklevelet. Szoval hasonlo az OKJ-hez. Talan emelett tudnal dolgozni, es alacsony ezeknek a kepzeseknek a ponthatara!

Raadasul ha ugyanolyan iranyba szeretnel tanulni mint amilyen fsz kepzesre jartal, akkor beleszamitjak a kreditjeid (amibol vizsgaztal kesobb egyetemen nem kell) a kreditek 75%at szamitjak bele.

2014. jan. 4. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Kifelejetettem, hogy tobbletpontot is kapsz azert mert elvegzed. Ha rendor szeretnel lenni -ahogy irtad- akkor talan nezd meg a felvi.hu-n, hogy az NKE milyen fsz-eket indit...

Egyebkent miert nem akarsz iden egyetemi szakra menni?

2014. jan. 4. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Mert kiszeretném próbálni magam a vendéglátásban. Nem érzem magam még felkészültnek, hogy rendőr legyek, s felnőtté váljak :D Nem vagyok 100%-ba biztos hogy rendőr szeretnék lenni, ez csak egy hirtelen fellándulás :D

Szeretnék egy kis pénzt keresni, hogy biztonságba érezhessem magam, anyagi szempontból :D

2014. jan. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!