Hol tanulhatnék tovább? Bővebben lent:D helpme
A legtobb egyetem indit felsofoku szakkepzest is. Mindegyik 2 eves, diplomat nem ad csak oklevelet. Szoval hasonlo az OKJ-hez. Talan emelett tudnal dolgozni, es alacsony ezeknek a kepzeseknek a ponthatara!
Raadasul ha ugyanolyan iranyba szeretnel tanulni mint amilyen fsz kepzesre jartal, akkor beleszamitjak a kreditjeid (amibol vizsgaztal kesobb egyetemen nem kell) a kreditek 75%at szamitjak bele.
1. vagyok
Kifelejetettem, hogy tobbletpontot is kapsz azert mert elvegzed. Ha rendor szeretnel lenni -ahogy irtad- akkor talan nezd meg a felvi.hu-n, hogy az NKE milyen fsz-eket indit...
Egyebkent miert nem akarsz iden egyetemi szakra menni?
Mert kiszeretném próbálni magam a vendéglátásban. Nem érzem magam még felkészültnek, hogy rendőr legyek, s felnőtté váljak :D Nem vagyok 100%-ba biztos hogy rendőr szeretnék lenni, ez csak egy hirtelen fellándulás :D
Szeretnék egy kis pénzt keresni, hogy biztonságba érezhessem magam, anyagi szempontból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!