Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemi képzés félbeszakítása...

Egyetemi képzés félbeszakítása után elkezdhetek egy OKJ-s képzést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2013/2014-es tanév 1. félévében bekerültem egy egyetemre. Az első félévben kiderült, hogy nem olyan, mint amire számítottam. Az lenne a kérdésem, hogyha kiiratkozom, akkor el tudok-e kezdeni valamilyen OKJ-s képzést államilag támogatottan. 19 éves vagyok.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2014. jan. 3. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
ha belekezdtél csináld végig,okj felnőtt képzések különben is szeptembertől indulnak,januári kezdéssel is,de ált ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni...szóval,jol gondold meg a dolgot,vagy menj át másik szakra,most még megteheted!
2014. jan. 3. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát arról már lecsúsztam, hogy egy ilyen képzést államilag támogatottan elvégezzek?
2014. jan. 3. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
1 okjval még annyit sem érsz....+ lehet azt még úgyse fogod szeretni,de te tudod....különben is állami képzés nem szokott indulni februárban,januárban..max ilyen munkaügyis de azzal törölheted,és ne tudd meg milyen emberek mennek oda,vagy 2-3százezer ftért bármikor mehetsz magániskolákba okj-s képzést tanulni pár hónap alatt,azzal megint semmit nem érsz,viszont egy diplomával diplomás bért kapsz,még akkoris ha klotyót kell nyalni napi 8rában,és az nem mindegy,főleg ha fél évet már megcsináltál,vagy nem tudom suli mellé jártál be? mert akkor valóban nincs értelme,nos ezen már te gondolkodj el!
2014. jan. 3. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen szakon vagy?
2014. jan. 3. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:

ELTE-IK Prog.inf.

Komolyan vettem az első félévet, bejártam minden előadásra, gyakorlatra. A gyakorlati jegyeim megvannak (nem is rosszak), de az elmélet "magolós" része egyszerűen nem megy a fejembe, többszöri 'korrepetálás' után még megérteni sem tudom. (tudom, ellentmondás amit írok, de így van)

Nyilván valamilyen szakmát szeretnék tanulni, amíg pedig nem tudom elkezdeni ezt, lenne hely, ahol dolgozhatnék. Sajnos már a motiváció sem volt meg, amikor elkezdtem az egyetemet, de gondoltam lesz ami lesz. Viszont egyre jobban úgy érzem, hogy ez nekem nem fog menni.

2014. jan. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!