Ti levelező vagy nappali tagozatot választanátok?
Figyelt kérdés
Idén fogok végezni OKJ-s képzésemmel, ami fogászati asszisztens. Szeretnék szerezni egy diplomát is, de nem tudom hogy mi tévő legyek. Eléggé matekos képzést néztem ki és -habár nem vagyok hülye hozzá, de egy genius sem-, attól tartok, hogy levelezőn nem fog menni, mert kevés lesz az oktatói hozzájárulás. Dolgoznom viszont kellene. Menjek inkább nappalira és vállaljak mellette diákmunkát vagy válasszam a levelezőit és próbáljak elhelyezkedni a fogászati asszisztensivel?2014. jan. 3. 16:18
1/1 Kovács Ferenc1 válasza:
Szerintem először azt kellene eldöntened, mit akarsz kezdeni magaddal. Ha ez meg van, akkor tanulj tovább, mert csak azért, hogy legyen egy diplomád... az szép és jó, csak lehet fölöslegesen megy el rá 3-4 év, ha rosszul döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!