Ha nem tanulok bioszt már 2 éve, ne is menjek egészségügyi pályára?
Ez hülyeség.
Nyugodtan mehetsz ilyen pályára.
Saját példámból tudom mondani, hogy bár 3 vagy 4 évig tanultunk bioszt a gimiben, de végig csak kártyáztam, beszélgettem, nem foglalkoztam vele egyáltalán, a kettes megvolt, a többi nem érdekelt.
Aztán egyszer csak jött egy ötlet, hogy menjek orvosira... A négyéves anyagot szűk 2 hét alatt be lehet pótolni a 0-ról úgy, hogy utána írsz egy hibátlan érettségit. Na jó, ez nekem nem jött össze, lett 1 hibám benne :D :D De azért remélem érzed, hogy egyáltalán nem lehetetlen bepótolni az anyagot.
Nem tudom, pontosan milyen eü pályára gondolsz, de nem hinném, hogy bármelyiknek is túl sok köze lenne a klasszikus középiskolás biológiához.
Ha felvételihez kell, akkor meg simán meg lehet tanulni pikk-pakk. Ha orvosira akarsz menni, akkor oda már újabban kötelező az emelt szint, szóval arra ne 10 napot hagyj, de ha májusban kell érettségizned, akkor addig is tengernyi időd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!