Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem tanulok bioszt már 2...

Ha nem tanulok bioszt már 2 éve, ne is menjek egészségügyi pályára?

Figyelt kérdés
Fakultációnak a föcit választottam, mert a biosz tanárunk nagyon rossz volt. Nem tudott fegyelmet tartani, alig írtunk dogát, ha írtunk is, kb még bíztatott is, hogy használjuk a könyvet! Szóval a lényeg, középsuliba rossz tanárom volt, ezért a föcit választottam utolsó 2 évre (itt se tanulunk már, sőt). A lényeg, hogy utoljára általánosba tanultam rendesen bioszt, és akkor foglalkoztam vele utoljára. Így egészségügyi pályára nem is érdemes mennem, mert nincs meg az a tudásom, ami megvan azoknak, akik tanultak bioszt?
2014. jan. 3. 12:56
 1/3 reptoid ***** válasza:

Ez hülyeség.

Nyugodtan mehetsz ilyen pályára.

Saját példámból tudom mondani, hogy bár 3 vagy 4 évig tanultunk bioszt a gimiben, de végig csak kártyáztam, beszélgettem, nem foglalkoztam vele egyáltalán, a kettes megvolt, a többi nem érdekelt.

Aztán egyszer csak jött egy ötlet, hogy menjek orvosira... A négyéves anyagot szűk 2 hét alatt be lehet pótolni a 0-ról úgy, hogy utána írsz egy hibátlan érettségit. Na jó, ez nekem nem jött össze, lett 1 hibám benne :D :D De azért remélem érzed, hogy egyáltalán nem lehetetlen bepótolni az anyagot.

Nem tudom, pontosan milyen eü pályára gondolsz, de nem hinném, hogy bármelyiknek is túl sok köze lenne a klasszikus középiskolás biológiához.

Ha felvételihez kell, akkor meg simán meg lehet tanulni pikk-pakk. Ha orvosira akarsz menni, akkor oda már újabban kötelező az emelt szint, szóval arra ne 10 napot hagyj, de ha májusban kell érettségizned, akkor addig is tengernyi időd van.

2014. jan. 3. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mentőtisztnek tanulok nálunk vannak olyanok akik 1 évet tanultak, szóval attól nyugodtan mehetsz..
2014. jan. 3. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Könyvekből

megtanulod

2018. jún. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!