Ti hogyan tanultok? Akik mindig mindenből ötöst szereznek?
Figyelt kérdés
szóval azt szeretném megkérdezni h ti hogyan tanultok,mik a trükkjeitek hogy mindig 5öst szereztek?
én is szeretnék javítani a jegyeimen,de nem tudom h hogyan csináljam :(
2013. dec. 30. 16:22
1/3 anonim válasza:
ugyan nem ma volt, amikor még ötös voltam, de fel tudom idézni :D szóval: Szorgalmasan. Minden egyéb tényezőt kikapcsolva, tv off, facebook off, gép off, csak az van előttem amit tanulok és csakis arra figyelek. a végén felmondom magamnak, és ha a valamit nem tudok, újra átnézem az egészet, és addig csinálom, amíg mindent nem tudok. kb ennyi, nincs ebben semmi trükk, van akinek könnyebben megy, van akinek nem.
2/3 anonim válasza:
Érdekes az első írása, mindenki más. Én nekem pl egy koncert videó mindig a fülemen volt, éjszaka tanultam, mikor már tök nyugi volt a lakásban. Középsuliban ötöst szerezni nem nagy ügy. Ha eddig nagyon rossz voltál, akkor élmény lesz. Megérteni szép lassan azokat a dolgokat, amikről eddig lövésed sem volt, nagyszerű élmény:)
3/3 anonim válasza:
én mindig tv vagy egy film mellett tanulok/tam
szerencsére gyorsan megmarad minden, lényeg, h megértsd amit olvasol és menni fog :)
egyetemen néha egy kis puska is besegít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!