Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ez a szakma mit foglal magában...

Ez a szakma mit foglal magában és hol helyezkedtek el vele? Milyen bulikat tudnátok ajánlani? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A vendéglátóiparon belül a szakács szakma érdekel, 8.-os vagyok, pécsi és továbbtanulás előtt állok. Van pécsen a kero ahol tanulságként vendéglátást, és aztán fősulin. De a kero sajna nem a legjobb suli és valami jobb suliba szeretnék menni, lehetőleg pécs közelében, vagy kicsit lehet messzebb is. A vendéglátásszervező-vendéglátóhely lehetek szakács? És ezen kívül még hol helyezkedhetek el? A szempontjaim alapján ajánlatáról bulikat? Köszi előre a válaszokat!

2013. dec. 27. 17:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tényleg? Hűha az jó! Akkor talán mégsem olyan rossz. :) Nyári gyakorlat egyébként van? Vagy valami meló tanulószerződéssel?
2014. jan. 9. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
11.-osztályban jött be a gyakorlat, de még nagyon alap szinten, pár hétig szakács, utána cukrász és pincér. Nyári gyakorlat biztos nincs ebben az évben . Holnap megkérdezem hogy van pontosan és megírom :)
2014. jan. 9. 22:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az jó lenne. :)
2014. jan. 10. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem tesómat, és azt mondta, hogy akik most 9.-esek nekik már most van pincér gyakorlat, és lehet hogy nekik nyári gyakorlatra is kell menniük. ! év alatt érettségit kapsz , és közben lesznek szakmával kapcsolatos tantárgyak, és érettségi után még 2 év a technikumi, akkor már csak szakma tárgyak vannak, és ki kell választani, hogy szakács, cukrász vagy pincér szeretnél lenni, de a végén elvileg mind a 3 szakmát megkapod. :) Remélem tudtam segíteni :)
2014. jan. 11. 16:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Tudtál? Mi az hogy! Köszönöm szépen ment a hüvelykujj és eldöntöttem, hogy oda szeretnék menni. Az meg hogy a suli lepusztult... hát tök mindegy. A tanulás a lényeg, meg aztán majd meg szokom. Köszönöm szépen a segítséget még egyszer!!!!
2014. jan. 11. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Remélem jól érzed majd ott magad :)
2014. jan. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!