Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakok vannak, ahol...

Milyen szakok vannak, ahol nem, vagy csak kevésbé kell a matek?

Figyelt kérdés

Elsősorban főiskolára gondoltam, vagy max. egyetemre, de lehet OKJ-s is, és mindenképpen olyasmi kellene, amelyet tudok hasznosítani és el tudok helyezkedni benne!

Utálom a matekot, elsősorban humán beállítottságú vagyok, a matek az nagyon nem megy nekem!:S

Angolból ugyan jövőre nyelvvizsgázom, de akkor sem szeretnék tolmács lenni, úh. azt zárjuk ki első körben!

2009. nov. 27. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

tehát nics benne matek, de el akarsz helyezkedni benne és meg akarsz tudni belőle élni.

pl. jog, de arról már itt beszéltünk sokszor, hogy nem igazán jó választás.

más nemnagyon.

2009. nov. 27. 09:19
 2/15 anonim ***** válasza:
szociológia?? de nagyjából más szakoknál első évben még van valami alap matek, nem?
2009. nov. 27. 09:30
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Szociológián nincs matek??? Ezt hol álmodtad? És a statisztika az nem matek? Nálunk (SZTE-BTK) minden empirikus kutatószakon van matek: pszichológia, pedagógia, szociológia, vallástudomány... Töri, magyar, nyelvszakok, ezeken nincs. Viszont sajnos azt kell mondjam, hogy a BTK-val nem sokra lehet menni, én is megbántam már...
2009. nov. 27. 09:38
 4/15 A kérdező kommentje:
egy kis matek még belefér, csak ne az legyen a meghatározó, szal ne kelljen többet vele foglalkoznom! Inkább a humán részét részesítem eőnybe minden szaknak, mert abból erős vagyok, viszont ilyen matek dolgok a halálba kergetnek, mert tanulni sem szeretem, meg érteni sem értem!
2009. nov. 27. 09:40
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
marketing. én azt tanulok és semmi matek nincs benne.
2009. nov. 27. 10:30
 6/15 anonim válasza:
0%
De nem is ér sokat...
2009. nov. 27. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi szakmákban szinte egyáltalán nincs matek, leszámítva az ilyen radiológus, meg képalkotó stb szakmákat.
2009. nov. 27. 13:11
 8/15 anonim ***** válasza:
10 : 35 ! szerintem reklámozásra mindig szükség van...a marketinges pedig reklámmal foglalkozik.
2009. nov. 27. 13:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
andragógia
2009. nov. 27. 14:04
 10/15 anonim ***** válasza:
nagyon sok szakma az ahol nem találsz matekot, ilyen pl. történész, múzeológus, történelem tanár, magyar tanár, régész, jogász, bíró, orvos, tanárok (nem matekszakos)
2009. nov. 27. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!