Milyen szakok vannak, ahol nem, vagy csak kevésbé kell a matek?
Figyelt kérdés
Elsősorban főiskolára gondoltam, vagy max. egyetemre, de lehet OKJ-s is, és mindenképpen olyasmi kellene, amelyet tudok hasznosítani és el tudok helyezkedni benne!
Utálom a matekot, elsősorban humán beállítottságú vagyok, a matek az nagyon nem megy nekem!:S
Angolból ugyan jövőre nyelvvizsgázom, de akkor sem szeretnék tolmács lenni, úh. azt zárjuk ki első körben!
2009. nov. 27. 08:57
1/15 anonim válasza:
tehát nics benne matek, de el akarsz helyezkedni benne és meg akarsz tudni belőle élni.
pl. jog, de arról már itt beszéltünk sokszor, hogy nem igazán jó választás.
más nemnagyon.
2/15 anonim válasza:
szociológia?? de nagyjából más szakoknál első évben még van valami alap matek, nem?
3/15 anonim válasza:
Szociológián nincs matek??? Ezt hol álmodtad? És a statisztika az nem matek? Nálunk (SZTE-BTK) minden empirikus kutatószakon van matek: pszichológia, pedagógia, szociológia, vallástudomány... Töri, magyar, nyelvszakok, ezeken nincs. Viszont sajnos azt kell mondjam, hogy a BTK-val nem sokra lehet menni, én is megbántam már...
4/15 A kérdező kommentje:
egy kis matek még belefér, csak ne az legyen a meghatározó, szal ne kelljen többet vele foglalkoznom! Inkább a humán részét részesítem eőnybe minden szaknak, mert abból erős vagyok, viszont ilyen matek dolgok a halálba kergetnek, mert tanulni sem szeretem, meg érteni sem értem!
2009. nov. 27. 09:40
5/15 anonim válasza:
marketing. én azt tanulok és semmi matek nincs benne.
7/15 anonim válasza:
Egészségügyi szakmákban szinte egyáltalán nincs matek, leszámítva az ilyen radiológus, meg képalkotó stb szakmákat.
8/15 anonim válasza:
10 : 35 ! szerintem reklámozásra mindig szükség van...a marketinges pedig reklámmal foglalkozik.
10/15 anonim válasza:
nagyon sok szakma az ahol nem találsz matekot, ilyen pl. történész, múzeológus, történelem tanár, magyar tanár, régész, jogász, bíró, orvos, tanárok (nem matekszakos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!