Hogyan szerezhetnék újra tanulói jogviszonyt?
Középiskolába járok/tam, 11 évfolyamra, 18 évesen, családi zűrok miatt begyűjtöttem a 30 igazolatlant és január 7-től megszűntetik a tanulói jogviszonyom.
Félreértés ne essék, nem a családipótlék miatt siratom meg, a családi zűrök közben diákmunkát is csináltam, mert nincs pénz a háznál, és azt szeretném továbbcsinálni azért kell a jogviszony. Nem ingyenélősködni akarok, csak éretségit és amíg megnem szerzem diákmunkát...
Aki tud kérem segítsen, valami megoldás csak van erre, előre is köszönöm!
Szó szerint életet mentene..
aha,és miből fizesse ki az estit? méghozzá az nem olyan mint a munkahely,hogy utólag kell fizetni... ha már nem jártál be,és kib@@ztak,akkor idd meg a levét..bocs,de Diákmelót nem tudom,hogy vállaltál így...Annyi embert ismerek,mindenki megtudta oldani a beosztást,hogy suli mellett tudják csinálni..azt meg nem hiszem ,hogy reggeltől estig alkalmaztak...
Beszéld meg az igazgatóddal,akkor...hogy nagyon bánod,nem lesz több ilyen,kellett a pénz,amiatt nem jártál be,ha kell alázkodj meg,mond azt hogy nem volt mit enni,talán megenyhül az iskolavezetőség,és nem rugnak ki....
Ott a pont, nincs pénzem levelezőn vagy estin elvégezni, ha nem sikerül sehogy sem visszaszereznem a jogviszonyom keresek valami munkát, és jövőre retry...
Egyébként nem azt írtam, hogy a meló miatt történt, hanem hogy gondok voltak itthon, és én ezt nehezen kezeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!