Milyen lehetőségeim vannak, milyen karrier lenne megfelelő számomra?
Szerintem, aki matekból országos döntőbe jut be, az ne hagyja magát hármas szinten. Ha tényleg a tanár a rossz, akkor keríteni kell egy jó magántanárt, aki foglalkozik veled, mert így csak el fogsz kallódni. Ha anyagilag nem tudjátok megengedni, akkor pedig tessék átmenni egy másik osztályba vagy iskolába. De ez így tényleg nem állapot...
Aki matekot érti, még ha most nem is úgy tűnik, akkor a fizikának meg a kémiának sem lenne szabad gondot okozni. Mert ha hármas vagy kémiából, akkor az bizony nem megy. Megint lehetne jönni a tanárokkal, de azt már ellőttük a mateknál. Itt már esélyes, hogy motivációs gondok vannak. Szóval tessék csak ötösre megcsinálni a matekot, a fizikát meg a kémiát is. Mert meg tudod csinálni, csak akarni kell. Más dolgod úgy sincs, csak tanulni.
"Itt is tanárcsere volt, valami elmebeteg jött, (DE TÉNYLEG.) és lám rontottam, most pedig hármas vagyok"
Ebből az egész mondatból sugárzik a beletörődés, a problémák hárítása. Nem a tanárnak az érdeke az, hogy te jól tanulj, hanem a sajátod. Magaddal cseszel ki, ha így lerázod a gondokat, és nem akarsz tenni ellenük.
Félreértés ne essék, szükség van az ügyes szakmát tanult emberekre is, de aki tényleg matekból országos versenyekre járt, az próbáljon meg már magából még többet kihozni, aztán irány valami jó egyetem. Fényképezéssel, cukrászkodással ráérsz később is szórakozni.
Szüleid nem istápolnak, hogy tanulj jobban? Vagy hogy miért romlottál le ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!